Bottle of Elixir

sharing every mellifluous moments

Promoting blogs

Here it goes :
Dalam aku merayau2 di alam siber mencari blog2 yang menarik utk dijadikan santapan minda, aku terjumpa satu blog yang bagi ku agak menarik.



Gaya penulisannya membuat kan aku 100% tak percaya owner blog ni ialah seorang lelaki berbangsa cina yang tengah study dalam Form 6.

Isi blog yg simple dan menarik, terasa mcm aku ni jauh level dari dia. ehehe

Dalam aku dok browse2 blog dia, aku terjumpa satu lagi blog brader ni yang menggunakan bahasa Inggeris dan menggunakan konsep 1 Malaysia. Mmg terbaek la.

Sedutan dari blog beliau :







Menarik la, situasi2 yang berlaku di Malaysia hampir setiap hari ( ? ) Go and check it at http://malaysiahateracist.blogspot.com/




Is it?

:angeldream:

3 drops of elixir:

keh keh...rajen pomot blog org..
ok..nnti nk usha blog tu la =p

 

wah ! TQ very much atas usaha bro.. terharu la gua.. ^@^

 

promote yg kualiti apa salahnya

:angeldream:

 
Related Posts with Thumbnails
There was an error in this gadget

Lesen Senjata Api

Creative Commons License
Bottle of Elixir by angeldream is licensed under a Creative Commons Attribution-Share Alike 2.5 Malaysia License.
Based on a work at privatedelusion.blogspot.com.
Permissions beyond the scope of this license may be available at http://angeldream.bub.my.

statistic



Check